Клои Кардашиян отказала да се омъжи за Тристан Томпсън

Вторият сезон на "Семейство Кардашиан" продължава да разкрива тайните на звездното семейство.


© Getty Images

В нов епизод Клои Кардашиян призна, че още преди раздялата Тристан Томпсън й е предложил брак, но тя е отказала. За тези, които са забравили, баскетболистът изневери с най-добрата приятелка на Кайли Дженър.

„Трябваше да се уверя, че това е напълно различна връзка“, казва Клои на сестра си Ким Кардашиян. „Искам да се гордея, че съм сгодена за този мъж. Затова споделих: „Знаеш ли, неудобно ми е да приема това сега, защото няма да се гордея пред семейството си“, признава звездата.

„И макар че вероятно това го нарани, беше истина. Никога не съм планирала да взема нещо и да давам фалшива надежда на някого. Казах му и това“, добавя Клои.

© Getty Images
Бившият на Клои призна, че има дете от друга

Вижте повече

Бившият на Клои призна, че има дете от друга

Скандалът около Тристан Томпсън и Клои Кардашиян най-накрая стигна до логичния си край.

Ким разбира за предложението от Тристан. „Попитах го няколко месеца по-късно, в нощта след като почувствах, че се случва. И той каза: „О, направих го преди няколко месеца. Тя не ви ли каза, момчета?"

През август Клои и Тристан се сдобиха със син от сурогатна майка. Въпреки факта, че звездите отглеждат две деца, те нямат планове да се сближат.

Всичко се случва прекалено бързо в живота на Клои Кардашиян

Вижте повече

Всичко се случва прекалено бързо в живота на Клои Кардашиян

Западни медии съобщават, че моделът е станала майка за втори път през уикенда, а няколко дни по-късно е прекъснала връзката с новата си половинка. Какво се...