Клои Кардашиян живее с наркоман

Не се знае докога Клои ще търпи поведението на Ламар.

Напоследък медиите сериозно са „захапали“ риалити звездата Клои Кардашиян. Причината за това е съпругът й Ламар Одом – злоупотребата му с наркотици и слухове за изневери. По всичко изглежда, че на Клои скоро няма да й олекне.

Ламар наскоро се върна при Клои, за да могат двамата да положат усилия и бракът им да потръгне. Стана ясно обаче, че баскетболистът е бил спрян на магистралата за Лос Анджелис, заради каране в нетрезво състояние.

Звездата на NBA не е успял да се справи с теста за трезвеност и арестуван. След задържането му Ламар е отказал да даде кръвна проба и заради това той автоматично ще изгуби право да управлява автомобил в продължение на 1 година.

Съпругата му Клои публикува в Twitter следното съобщение: „Колкото и да ми се иска да съм направена от желязо... не съм“. Към което вярната на позитивния си стил Кардашиян добави: „ Въпреки това съм много близо до целта...хехе“.

Изглежда, че напоследък Ламар е обтегнал отношенията си със цялото семейство Кардашиян (майката Крис Дженър и сестрите на Клои – Ким и Кортни). Трите вече смятат, че Клои трябва да напусне NBA звездата, защото не може да живее с наркоман.

Крис настоява дъщеря й да получи сумата, посочена в предбрачния й договор, както и обезщетение за изневяра.

На нас ни остава само да чакаме и да видим какво ще реши Клои. Надяваме се, че тя ще вземе правилното решение – това, което ще я направи щастлива.