Клои Кардашиян използва секс калкулатор

Риалити звездата смята колко калории изгаря при всеки свой сексуален контакт.

© Getty Images

Клои Кардашиян разкри тайната за влизането си във форма – използването на секс калкулатор.

Риалити звездата споделя своите трикове за изгаряне на повече калории по време на секс. На официалният си сайт, тя написа: „Най-добрата спортна мотивация е в това да се забавляваш по време на тренировка. Помолих моят екип да ми състави списък със секс пози, които горят най-много калории, защото какво по-забавно от това да се развихриш под чаршафите с партньора си“?

Галерия: Подходящи секс пози според хороскопа ти

Виж всички снимки

Клои продължава с практичните си и несъмнено интересни съвети за добра фигура: „Дори открих, че съществува секс калкулатор, който ти казва колко гориш по време на любовна сесия, базирано на възрастта, теглото, позата, бързината („бавно“, „забързано“ и „бързо и яростно“) и времетраенето.

31-годишната знаменитост не се срамува да разкрие какви са предпочитанията й в леглото. А също да заяви, че държи кристален камшик в спалнята.

Как да си хапваш и да оставаш във форма!

„Садистите се възбуждат от болката, ето защо аз държа кристален камшик до леглото си. Също така обичам хапането, стига да е направено нежно. Без да се стига до кръв, нали така. Гледала съм някои брутални документални филми, където слагат хората в клетки и други подобни перверзии, но това със сигурност не е за мен“, откровеничи Клои.