Клои Кардашиян е загубила девствеността си на 15

31-годишната звезда от семейство Кардашиян призна, че за пръв път е правила секс на 15!

31-годишната звезда от семейство Кардашиян призна, че за пръв път е правила секс с нейния приятел през ранните й тинейджърски години, но не е изпитала особено романтични чувства, защото е била изплашена и просто е искала да премине и през този момент.

Говорейки свободно за своя любовен живот в сайта си khloewithak.com, блондинката споделя: "Не е забавно да загубиш девствеността си. Странно е, ти си уплашена, боли те и не знаеш какво ще се случи. Аз бях на 15 години, той беше по-голям и не беше девствен. Всъщност не помня да ме е боляло, но помня, че исках да свърши по-бързо."

Също така споделя, че накрая била разочарована и не получила оргазъм, въпреки, че чакала точно това. „Определено няма да получиш оргазъм първият път. Не получих такъв първите няколко години!!! Не знаех какво е чувството, докато не го изпитах за пръв път. Просто ми харесваше интимната част. И когато се случи, разбрах, че това е нещото!“

Галерия: Неизвестни снимки на семейство Кардашиян

Виж всички снимки

Въпреки че Клоуи е все още женена за пенсионирания баскетболист Ламар Одъм, признава, че сърцето и било разбито още като тинейджър, когато тогавашното й гадже скъсало с нея по телефона.

Говорейки за това, тя споделя: „Той беше гаден. Живееше в Лос Анджелис, но за Свети Валентин каза, че отива при майка си в Атланта. Чувствах, че лъже и това е краят. По-късно ми звънна и предложи да отида. Въпреки че баща ми не разреши, аз отидох, той не ме посрещна на летището, не се появи, просто ми изпрати съобщение, че не може да продължи. Бях на 17 сама без пари в чужд град. Сестрите ми казаха на татко, той ми запази стая в хотел и на следващия ден се прибрах.

Никога не обсъдихме този въпрос него, беше ясно, че съм засрамена и съжалявам.