Класация на зодиите, обсебени от секса

Мислиш ли непрекъснато за секс?

 
 

Мислиш ли непрекъснато за секс? Може би в 98% от времето? Ти си обсебена от секса?

Хората са много сексуални същества и е естествено да искат да правят секс, да бъдат интимни с партньор (или със себе си). Някои хора са по-сексуални от други и се задоволяват по-скоро веднъж седмично, отколкото веднъж на ден.

Може да има много фактори за това колко сексуална си и колко често мислиш секс. Ако не се чувстваш добре понякога, сексът е последното нещо, което ти се прави. Макар че мже да е точно това, което ти е препоръчал лекаря. Може да не се чувстваш уверена в тялото си или да свързваш секса единствено с любов и сериозна връзка. Възрастта също оказва влияние върху това колко често ти се прави секс. Всеки достига своя сексуален връх в различно време, а когато той настъпи, може да искаш секс 100 пъти повече!

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

Понякога сексът може да те подведе и да те накара да правиш неща, които обикновено никога не би направила, само защото трябва да го имаш и то веднага! Някои хора могат да бъдат напълно доволни от нормален сексуален контакт, докато други имат нужда от пълна програма. За някои сексът може да е вълнуващ, романтичен, нежен..., а за други див, страстен и необуздан! Но доста често пък и нашите сексуални нужди вървят ръка за ръка с нашите настроения.

Както в много други аспекти от живота, астрологията повлиява в оформянето на сексуалната ни личност, на нещата, които обичаме да правим в леглото и на това към какви партньори се насочваме.

Направихме класация на най-обсебените от секса зодиакални знаци, като започнахме от най-активните и завършихме с най-малко активните. Може да се изненадаш от начина, по който зодиите са подредени сексуално.

1. Зодия Скорпион

Скорпионите са известни с интензивния си сексуален апетит. Те са изключително сексуални, обаче не са толкова сексуално презаредени, че да искат секс с който и да било. Не, скорпионите предпочитат да правят секс с някой, с който имат емоционална връзка. Това, разбира се, ен означава, че са напълно против да имат някой за една нощ, но за тях е изключително важно да могат да се доверят на човека, с който са интимни.

►►►Холивудски филми, в които наистина правят секс

2. Зодия Овен

Овенът е сексуалният акробат на зодиака. Той има огромен сексуален апетит, което го прави един от най-пристрастените към секса знаци. Не се притеснява да го прави с непознати, щом му носи удоволствие и горещи емоции. Представителите на тази зодия са известни като Кралете и Кралиците на бързината – те обикновено не разполагат с много време за секс. Те искат да задоволят нуждите си по различни начини и след това да продължат с другите си задачи.

Виж на кое място в нашата сексуална класация са и останалите зодии:

Галерия: Кои зодии са обсебени от секса

Виж всички снимки

Диагноза „пристрастен към секса“ - болест или лудост?

1. Ако правиш секс или гледаш порно всеки ден, това не те прави пристрастен към секса.

Зависимостта не зависи от това колко често го правиш, а по скоро от това дали сексът пречи на живота и връзките ти. Най-важното е човек да осъзнае дали може да спре да прави, каквото прави, или не е способен.

2. Ако партньорът ти мисли, че искаш да правиш секс твърде често, това не те превръща в пристрастен към секса.

Щом човекът до теб не е доволен от честотата на половите контакти, това е проблем, но не и непременен индикатор за зависимост.

3. Не всички пристрастени обичат секса.

Удивително, но факт: много от пристрастените правят секс, за да се справят с негативните емоции. Роби Уилямс, например, започва да прекалява със сексуалните контакти, за да замести с тях алкохола и наркотиците. Често страдащите от зависимостта са пристрастени към процеса на правене на секс, а не към самия акт.

4. Зависимостта към секса не винаги е свързана с проблеми в детството.

Сексуалното насилие и проблемите в детството са потенциални и широко известни причини за развитие на зависимост към секса в по-късна възраст. Въпреки това, много хора с чудесни спомени и преживявания от детските си години също могат да станат пристрастени, заради широката достъпност на неща от сексуален характер, като порното.

5. Не всички пристрастени към секса са мъже.

Вече го споменахме, но сега ще уточним и причината. Жените, които често спят с различни мъже всяка нощ или водят няколко връзки едновременно, обикновено търсят силна емоционална връзка. На практика, те искат точно обратното на това, което правят, но то все им се изплъзва.

6. Зависимостта от секса е лечима.

Стига да попаднеш на добър специалист, който да ти помогне. Точно както при алкохолизма, така и при пристрастеността към секса, пациентите могат да преодолеят себе си, излизайки като победители. Да, можеш да водиш здравословен сексуален живот, стига да се излекуваш.

7. Можеш да си пристрастен, дори да не правиш секс.

Някои от проявите на зависимостта, като прекаляване с порното или правене на киберсекс не включват реален физически контакт. В тези случаи, хората мастурбират сами и дори обектът за предприемане на сексуалния акт да съществува на теория, на практика той няма пряк досег с пристрастения.

8. Ако си бил пристрастен към секса, можеш да правиш секс след излекуването си.

След успешно лечение на зависимостта, не е необходимо да спираш секса, така както алкохоликът трябва да спре алкохола завинаги. Вместо това, ти ще се научиш как да изградиш здравословен подход към секса, за да можеш да завържеш нормална връзка, без да криеш от партньора мислите и желанията си