Харингтън ще отреже косата си след „Игра на тронове“

Една минута мълчание, в памет на кичурите на Джон Сняг!

Една минута мълчание, в памет на кичурите на Джон Сняг, които скоро няма да съществуват!

Кит Харингтън, който играе известния персонаж Джон Сняг в сериала „Игра на тронове“, влезе в сърцата ни заради секси къдриците си.

Тъкмо се научихме да преживее, че любимото ни шоу ще приключи след осем невероятни сезона и сега трябва да преглътнем още една горчива новина – Харингтън възнамерява да отреже косата си след края на „Игра на тронове“.

Виж няколко доказателства, че и ти трябва да смениш прическата си (снимки долу):

Галерия: 12 снимки, които показват каква сила има промяната...

Виж всички снимки

„Бих искала да остана малко настрани и да се радвам на по-уединен живот, да отрежа косата си и да стана малко по-неразпознаваем“ споделя той пред Entertainment Weekly.

Ако се надяваш, че той ще подстриже само няколко сантиметра от косата си, ще трябва да се разочароваме. Кит иска „къса, съвсем къса“ прическа, каквото и точно да означава това.

►►► Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Не знаем как възприемаш ти тази информация, но лично на нас ни е много неприятно да я научим. Знаем, че косата има свойството да пораства обратно, така че нищо не е изгубено, но се притесняваме за сексапила на Харингтън след промяната.

Единственото, което ни остава е да чакаме последния сезон на „Игра на тронове“ догодина, както и да се насладим на няколко снимки, на които гривата на актьора е толкова дълга и бухнала, колкото я харесваме!