Ким за Тейлър Суифт: Тя лъже!

Ким Кардашиян защитава съпруга си в скандала с Тейлър Суифт като обинява Тейлър в лъжа.

Ким Кардашиян защитава съпруга си в скандала с Тейлър Суифт като обинява Тейлър в лъжа.

Сладки секси визии на Тейлър Суифт, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сладки секси визии на Тейлър Суифт

Виж всички снимки

►►► Изгониха Джъстин от фитнес заради Тейлър Суифт

Песента на Кание Уест Famous се оказва причината за създалите се проблеми между звездите. Въпреки, че песента съществува от далечната 2016 г. това не означава, че все още не е повод за не особено добрите отношения между Тейлър и Кание. Ким не остава безучастна на ситуацията, като защитава съпруга си в социалните мрежи и обвинява Тейлър в лъжа.

В известния си сингъл Кание нарича Тейлър „кучка“, като се оказва, че Тейлър може би не е дала съгласието си за това. В мрежата се появява видеоклип от телефонен разговор между двете звезди, който хвърля светлина върху дългогодишната причина за враждата между рапъра и певицата.

Ясно е, че Кание е поискал разрешение да използва името на Тейлър в песента, но изглежда рапърът не дава пълната информация на певицата.

Още през 2016 г. песента предизвика вълна от критики към Кание от феновете на Суифт. Още тогава съпругата на рапъра заяви, че певицата се е съгласила да използват нейното името. По-късно се появи и запис на разговора, но редактиран.

В пълната версия на разговора, Кание обяснява на Тейлър, че в песента ще има „много нееднозначни думи“. Певицата се опитва да разбере дали в тях ще има нещо неприятно... Уест цитира част от текста, като заобикаля най-важното. В отговор певицата за засмива и казва, че според нея няма нищо обидно и й трябва време, за да помисли.

Не е ясно какво е решила и отговорила Суифт след като си е помислила, но в крайна сметка Кание пуска песента, в която не само споменава за секс с певицата, но и я нарича „кучка“, което всъщност предизвиква конфликтът помежду им.