Ким след раздялата: На седмото небе!

Ким Кардашиян не крие щастието си след раздялата с Кание Уест.

Ким Кардашиян не крие щастието си след раздялата с Кание Уест.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Както вече няколко пъти показа, Ким Кардашиян се радва на живота след раздялата със съпруга си Кание Уест. Звездата подаде молба за развод с рапъра през февруари, а източници твърдят, че сега е много щастлива, че е успяла да си върне свободата.

„Ким е на седмото небе. Тя наистина обича Кание и се тревожи за него, но осъзнава, че не му е майка и не може да го принуди да се грижи за себе си и за семейството си. Тя най-накрая може да се наслади на живота и целият свет сега се отвори пред нея. Затова тя излиза, забавлява се и тепърва ще бъде така“, сподели близък на семейството.

„Ким не копнее за развод. Тя искаше да има здрав, щастлив съпруг, но това е всичко, което има и имаше нужда от свобода и само разводът беше начина да я получи... В момента Ким се примирява с факта, че тази ситуация излиза извън нейния контрол. Дълго време се опитваше да контролира всичко, но вече пусна контрола. Тя се чувства щастлива, отне й много време да се освободи от всичко това, но вече е свободна и щастлива."

Припомняме, че Ким Кардашиян подала молба за развод на 19 февруари, а причината за раздялата тя посочи „непримирими различия“. Ким се застъпи за съвместно законно попечителство над децата, но двойката има и общо имущество и брачен договор, според който в случай на развод Ким ще получи парично обезщетение. Тепърва звездите ще уреждат финансовите си въпроси.