Ким си призна всичко (на шега)

Шеги за развода с Кание Уест, признания за пластичните подобрения по тялото си и домашно порно: Ким Кардашиян дебютира със самоирония в шоуто SNL.

Шеги за развода с Кание Уест, признания за пластичните подобрения по тялото си и домашно порно: Ким Кардашиян дебютира със самоирония в шоуто SNL.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким и Кание планират да се съберат?!

40-годишната Ким Кардашиян дебютира в хитовото комедийно шоу на NBC Saturday Night Live. Звездата показа отлично чувство за хумор, предизвиквайки смях у публиката с монолога си и подготвените скечове, които доказаха, че самоиронията определено не й е чужда.

В монолога си Ким се шегува доста със себе си и семейството си, както и ситуацията, в която се намира в момента: "Омъжих се за най-добрия рапър на всички времена. Той е и най-богатият чернокож мъж в Америка и ме дари с четири невероятни деца... Следователно, когато се развеждам с него, това означава, че причината е една... неговата личност".

Снимка: стоп кадър от видеото

Между другото, рапърът подкрепи бившата си съпруга преди дебюта й, пристигайки в Ню Йорк в навечерието на шоуто - двойката бе забелязана заедно. Кардашиян не пропусна да се пошегува и с пластичните операции на сестрите си: "Радвам се, че съм тук тази вечер, за да ви покажа, че съм нещо повече от красиво лице и хубава коса, и страхотен грим и страхотни гърди, разбира се и перфектни задни части... По принцип съм много по-красива от снимките, които моите сестри показват за пример на пластичните хирурзи".

Снимка: стоп кадър от видеото

Кардашиян не пропусна и шоковия момент около скандалния секс видеоклип с бившия си приятел Рей Джей, който изтече в мрежата: "Участвах само в един филм и никой не ми каза, че ще има премиера..." - пошегува се Ким.

В края на монолога звездата съобщи, че официално ще обяви участието си в президентската надпревара, но след това успокои всичко, че това е шега: "Няма да се кандидатирам за президент, не може да има трима неуспешни политици в нашето семейство". Припомняме, че Кание Уест участва в президентската надпревара, а не много отдавна се случи и номинацията на транссексуалния й баща за губернатор на Калифорния.

Ким участва в пародийно видео за по-голямата си сестра Кортни Кардашиян, шегувайки се с нейния страстен романс с барабаниста Травис Баркър.

Снимка: стоп кадър от видеот

Превъплъщавайки се в ролята на Кортни, Ким изпробва ролята на съдия в телевизионно риалити.

Цялото видео виж тук:

Ким не крие, че участието в шоуто за нея е било "голяма работа" и много вълнуващо преживяване. Тя се подготвяла по няколко часа на ден и според близките й била много притеснена. А Кание й помогнал със съвети и подкрепа.

Последователите на звездата определено са доволни от дебюта й. Те признават, че не са очаквали тя да прояви такъв прекрасен актьорски талант.

Виж цялото видео на монолога тук: