Ким: Пийт не издребнява и това го прави още по-секси!

Появиха се нови подробности за връзката между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън.

Появиха се нови подробности за връзката между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян​, виж в галерията долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким: Най-голямото ми вдъхновение е Кание

В западните медии продължават да се появяват нови подробности около отношенията между 41-годишната Ким Кардашиян и 27-годишния Пийт Дейвидсън. Наскоро риалити звездата и комикът бяха забелязани заедно няколко пъти: първо, забавлявайки се в компанията на общи приятели, а след това на вечеря в романтична обстановка на покрива на италиански ресторант в родния град на Дейвидсън.

Ким и Пийт все още не са коментирали връзката си, но запознати от време на време споделят интересни подробности.

Близък на Кардашиян раказа, че преди първата среща с Пийт, Ким се е консултирала със семейството и близките си приятели и получила одобрение от тяхна страна: "Първото нещо, което Ким направи, беше да получи съвет и одобрение от семейството и приятелите си. Всички те я насърчиха да го направи. От доста време насам е очевидно, че на Ким й липсват забавления и положителни емоции, а Пийт е този, който може да й предложи всичко това в изобилие" - казва източникът пред Us Weekly.

"Пийт е привлекателен за Ким, защото е точната противоположност на бивш й съпруг, който страда от редица психологически проблеми заради биполярното си разстройство... Пийт е остроумен и спокоен и Ким обича да прекарва времето си с него. Самата Кардашиян споделя, че Дейвидсън е спокоен и не се занимава с дребни неща, което за нея е наистина секси"