Ким: Пийт е най-доброто нещо в живота ми

Ким Кардашиян разкри какво най-много я привлича и обича у Пийт Дейвидсън.

Снимка: @kimkardashian

Ким Кардашиян разкри какво най-много я привлича и обича у Пийт Дейвидсън.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър​, виж в галерията долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Изглежда сериозно: Пийт запозна Ким със семейството си

Ким Кардашиян сподели пред Entertainment Tonight защо обича новото си гадже, какво я привлича най-много у него и как прекарват времето си заедно.

"Той просто е невероятно искрен и е наистина забавно да си около него, дори и да не правиш нищо, а след това да гледаш телевизия и отново да не правиш нищо... Много ми харесва, че намерих някого, с когото можеш да не правиш нищо. Това е най-доброто, което съм имала в живота си" - споделя Ким.

Риалити звездата призна, че и двамата се чувстват добре заедно, и отбеляза, че не всеки може да се похвали с такава връзка.

Майката на Ким, Крис Дженър, също е доволна от новия избраник на дъщеря си: "Харесва ми, че е мил и грижовен. Той е много разсъдлив. И обичам химията между тях, толкова е сладка!"

Ким обеща да сподели подробности от новата си връзка в новия сезон на риалити шоуто за тяхното семейство, което ще стартира на 14 април. Кардашиян отбеляза, че през новия сезон тя ще разкрие пред феновете как е започнала връзката им, както и други подробности. В същото време самият Пийт Дейвидсън няма да се появи в сериала.