Ким печели милиони благодарение на Мегзит

Ким Кардашиян печели милиони от проекта си, основан върху историята на Меган Маркъл (и принц Хари).

Ким Кардашиян печели милиони от проекта си, основан върху историята на Меган Маркъл (и принц Хари).

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър, виж в галерията по-долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Пореден провал за Ким Кардашиян

След всички удари, които понесе в последно време в личен план, риалити звездата не спира да ни изненадва. По последни данни на западните медии - Кардашяин е измислила нов, оригинален начин за монетизиране на кралското семейство. Ким е пуснала игра за смартфони, чиято сюжетна линия изненадващо наподобява тази на историята на херцозите на Съсекс.

Сценарият на играта се върти около цветнокожа принцеса и актриса (на име Бианка) и русокос принц (на име Астън), които решават да избягат от двореца и да станат знаменитости по други начини. Двойката стига дотам, че дори дава скандално интервю в стил Опра Уинфри, в което виртуалната принцеса се оплаква на водещия, че „принц Астън е направил всичко, което е по силите му“, за да се чувства удобно в кралското семейство.

Принцът добавя: "Готов съм да направя всичко за щастието на жена си." Когато виртуалната кралица се нахвърля върху двойката за най-неначителните неща и ти на публични места, упоритата героиня обявява плановете си да абдикира от трона.

Любопитното е, че в играта самата Ким ясно очерта собствената си позиция по случая с Меган и Хари. Нейният прототип на карикатура публикува пост на солидарност към двойката: „Напълно подкрепям приятелите си принц Астън и рпринцеса Бианка в тяхното решение и от сърце им пожелавам всичко най-добро"

Играта е достъпна за безплатно изтегляне, но както обикновено, така и в този случай, Кардашиян печели пари от популярността и играта в самото приложение. Тя съществува още от 2014 г. и според експерти през това време е донесла на Ким около 20 милиона долара. Наскоро обаче към играта беше добавено ново ниво - "Royal Escape", с което вероятно Ким иска да удари нов джакпот.