Ким официално връща моминското си име

Официално: Ким Кардашиян потвърди окончателното подаване на документи за следващият етап на развода с Кание Уест и връщането на моминското си име.

Официално: Ким Кардашиян потвърди окончателното подаване на документи за следващият етап на развода с Кание Уест и връщането на моминското си име.

 

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър, виж в галерията долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Новата модна икона: Ким Кардашиян

Изглежда, че през новата година 41-годишната Ким Кардашиян официално ще бъде свободна жена: според TMZ тя е подала документие за развода и на следващ етап, придружени с молба да възстанови моминското си име.

Припомняме, че двойката се раздели през февруари, но в Съединените щати бракоразводната процедура може да отнеме години и имаше още дълъг път, преди бракът да бъде официално разтрогнат. Сега Ким подава нова доза документи в съда, за да раздели въпросите за попечителство над деца и имущество, които тепърва ще бъдат решени в рамките на процеса, от въпроса за семейното й положение, който може да бъде законно приключен сега.

След подписа на съдията Ким ще бъде официално разведена жена и ще си върне моминското име, като ще се откаже от сегашната си фамилия – Уест. Между другото, припомняме, че Кание скоро също смени своето име.

Очаква се въпросите за попечителството и имуществото на Ким и Кание да бъдат уредени по мирен начин, тъй като те имат предбрачен договор, в който са посочени всички подробности. И двамата искат съвместно попечителство над децата.

Новината, че Ким ще официализира развода, дойде ден след като Кание Уест за пореден път публично помоли Ким да се върне при него. Това се случи по време на съвместен концерт на Kanye и Drake в Лос Анджелис. Изглежда, че Ким наистина бяга - не към Кание, а от него.