Ким ли е любимата дъщеря на Крис Дженър?

Крис Дженър: Ким е любимата ми дъщеря! Ето какви реакции предизвика това откровение на многодетната майка.

Крис Дженър: Ким е любимата ми дъщеря! Ето какви реакции предизвика това откровение на многодетната майка.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър, виж в галерията по-долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Крис Дженър преди да стане известна: Продавах понички

Крис Дженър има ново любимо дете всеки ден, но вчера тя (или някой, който е успял да влезе в акаунта й) написа туит, че Ким Кардашиян определено е нейният номер едно.

"Най-много обичам дъщеря си Ким! Тя просто е най-сладката и най-прекрасната!"

„О, мамо, спри! Изчервявам се“, коментира Ким.

„Очевидно профилът е хакнат“, написа Кайли Дженър, която наскоро получи негативна реакция заради по свой адрес заради филърите за устни след видео, публикувано в нейния Instagram Kylie Cosmetics, в отговор на коментара на майка си: „Грешно си написала Khloé“, коментира Клои.

По-късно се появи и втори туит от акаунта на Крис: "Ким е толкова умна! Всичко, което знам, съм го научила от нея!"

"Толкова си прекрасна днес, мамо!" - написа Ким, която вероятно стоеше зад този профил - „Дори не знаех, че имаш Twitter, но каква приятна изненада да разбера как се чувстваш към мен.“

Въпреки че изглежда, че всичко е забавление и игри в Twitter, Крис всъщност няколко пъти е говорила по темата и е споделяла, че действиетелно има любима дъщеря. По време на разговор с дългогодишната си приятелка Елън Дедженерис в нейното шоу през 2020 г., Крис каза, че всичко зависи от деня и ситуацията.

И по време на гостуването си в Watch What Happens Live с Анди Коен през 2019 г., Ким и Клое и Кортни Кардашиян, се съгласиха, че Кайли е любимката на Крис: „Кимбърли преди 10 години“, каза Клое, преди трите да кажат в един глас: „Кайли сега“.