Ким Катрал: Сексът и градът ми взе всичко!

Актрисата разкри, че сериалът е разрушил не само брака й.

Актрисата разкри, че сериалът е разрушил не само брака й.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега, виж в галерията долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► Ким Катрал реагира на завръщането на "Сексът и градът"

Звездата от култовия сериал говори за трудностите в работата на снимачната площадка и в личния си живот. Горещата блондинка Саманта, изиграна от Ким Катрал, се превърна в една от най-запомнящите се героини на „Сексът и градът“, а славата и успехът идват за актрисата точно след появата й в първите епизоди на сериала.

via GIPHY

В интервю за западна медия Ким признава, че е жертвала много, за да създаде и изиграе добре ролята на Саманта: част от загубите, които Саманта е донесла на Ким са личен живот, възможността да има деца и дори здравето й.

„Този ​​проект унищожи брака ми и ме "разведе" с много скъпи за мен хора. По време на снимките на сериала имаше моменти, в които трябваше да се събудя в 4 сутринта и да тичам към снимачната площадка, а след това да се прибера чак на следващата сутрин в 2 сутринта... Как се оцелява при такъв график? Просто нямаш никакъв живот. Всичко се върти около работата и тогава разбираш, че пропускаш най-важните години и събития в живота си“.

Освен всички изброени причини за отсъствието на Саманта в новите епизоди, които се очаква да се появят през тази или следващата година - вероятно тези загуби също са натежали на везните актрисата да не иска да се завърне.