Ким Катрал: Саманта ми струваше много!

Актрисата разказва за истинските загуби в живота си заради "Сексът и градът".

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

След излизането на "Сексът и градът" Ким Катрал придобива световна слава. И въпреки че това далеч не е била първата работа на канадската актриса в киното, именно след този проект тя успява силно да заяви себе си. Актрисата обаче плаща твърде висока цена за това.

В сериала Ким изигра невероятната роля на Саманта Джоунс - силна, самоуверена жена, която цени свободата, а децата не се вписват в дивия начин на живот на героинята.

Катрал изигра Саманта толкова убедително, че публиката си помисли, че актрисата също няма деца. Но всъщност звездата никога не е имала против да има наследници. Но съдбата явно е решила друго.

По време на снимките на първия сезон на "Сексът и градът" Катрал вече е на 40 години и все още имала шанс да забременее, но натовареният й график не й предоставя тази възможност: „Снимките продължаваха по 19 часа или повече. Понякога приключвахме петъчния работен ден едва в събота сутринта... В понеделник снимките започваха в 4:45 сутринта и приключваха в един или два през нощта. Как бих могла да съчетая бременност и работа, особено на тази възраст?"

Фешън моментите на Саманта Джоунс

Вижте повече

Фешън моментите на Саманта Джоунс

Виж 15 от най-забележителните визии на звездата от "Сексът и градът"!

"Беше много голяма отговорност. Не мислех, че животът ще се развие по този начин. Това беше първият път, когато осъзнах, че няма да имам деца“, казва актрисата в интервю за Life Stories with Piers Morgan.

Тест: колко голям фен на „Сексът и градът" си?

Вижте повече

Тест: колко голям фен на „Сексът и градът" си?

Провери познанията си по сериала с нашия бърз тест.