Ким Катрал реагира на завръщането на "Сексът и градът"

Официалната поява на трейлъра по повод завръщането на "Сексът и градът" предизвика бурни емоции не само у феновете, а и у самите актриси.

Официалната поява на трейлъра по повод завръщането на "Сексът и градът" предизвика бурни емоции не само у феновете, а и у самите актриси.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► „Сексът и градът“ се завръща на екран!

Само няколко дни след официалната поява на трейлъра на новите серии на "Сексът и градът", мрежата се взриви от двупосочни емоции и коментари. Голяма част от феновете на сериала са силно развълнувани и нямат търпение да изгледат първия епизод. Но и голяма част споделят разочарованието си от отсъствието на Ким Катрал в новия проект.

via GIPHY

Тези емоции доведоха до коментар и от страна на Паркър, Никсън и Дейвис, за да обяснят защо се налага да бъде така. Ким Катрал запази неколкодневно мълчание, след което реагира на новината за отсъствието си от сериала, но по доста нестандартен начин.

Звездата не направи директен коментари, но даде да се разбере, че изобщо не съжалява, че няма да участва в продължението. Актрисата хареса публикация в Twitter, в която интернет потребител пише, че смята, че Катрал е постъпила правилно, поставяйки себе си на първо място: "Наистина обичам "Сексът и градът". И макар да ме натъжава, че Саманта няма да се върне, аз я аплодирам, че е направила най-доброто за себе си. Мисля, че това е чудесен пример за това как трябва всички да поставяме себе си на първо място"

via GIPHY

Отказът да се снима в продължението на поредицата бе лично решение на 64-годишната актриса. Още през 2017 г. тя призна, че никога не е била приятелка с колегите от сериала и нарече връзката им на снимачната площадка "токсична". От там тръгнаха и слуховете, че именно заради Катрал третата част на „Сексът и градът“ така и не се е състояла - все пак Сара Джесика Паркър открито обвини колежката си в умишлено прекъсване на снимките.

via GIPHY

Паркър на няколко пъти отрече конфликта с Катрал и публично се опита да поправи отношенията си с Ким. Но до момента Катрал така и не е споделила реалните си чувства, проблеми и намерения.

Ще ни липсваш, Саманта, това е сигурно!