Ким Катрал: „Паркър, нямам нужда от любовта ти“

Ким Катрал не се нуждае от подкрепата на колежката си Сара Джесика Паркър след смъртта на брат й.

Ким Катрал не се нуждае от подкрепата на колежката си Сара Джесика Паркър след смъртта на брат й.

Как са се променили звездите от "Сексът и градът" разбери от галерията със снимки.

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

Враждата между двете актриси от „Сексът и градът“ отново се възпламени в пресата и в мрежата. Тези дни в семейството на 61-годишната Ким Катрал се случи трагедия – изчезна, а след това беше намерен мъртъв братът на звездата Крис.

►►►Работата разбива семейството на Ким Катрал.

Актрисата потвърди новината няколко часа след като беше помолила последователите си в социалните мрежи за съдействие в търсенето му. Много от тях поднесоха съболезнованията си на Катрал, а тя изрази благодарността си, включвайки и колегите си от сериала, без да упоменава имена.

Но само след няколко дни Ким пусна пост в Instagram, адресиран към Сара Джесика Паркър, която малко по-рано беше написала думи, изразяващи съболезнования към колежката й.

„Скъпа Ким, изпращам на теб и на близките ти моята любов и съболезнования заради кончината на твоя любим брат“, написа Сара в социалните мрежи.

Катрал не остави без внимание съобщението на Паркър, но й отговори така, както Сара може би не е очаквала.

„Нямам нужда от любовта и подкрепата ти в това трагично за мен време... Мама днес ме попита: „Кога тази лицемерка ще те остави на мира?“ Твоите постоянни напомняния за себе си са болезнен спомен за това, колко жестока беше и продължаваш да бъдеш такава. Позволи ми да поясня, ако досега не ти е било ясно. Ти не си моето семейство. Ти не си ми приятел. Пиша това, за да ти кажа за последен път. Престани да използваш нашата трагедия, за да възстановиш собствения си имидж на мила жена“, написа Ким в Instagram.

►►►Децата за сметка на кариерата - заслужава ли си жертвата?

Катрал и по-рано е заявявала, че не приема Паркър за своя приятелка. Тя дори отказа да се снима в „Сексът и градът 3“, заради което си навлече гнева на феновете си. Актрисата тогава заяви, че затова са виновни участниците в сериала, в това число и Сара Джесика Паркър, която „трябва да бъде по-добра“.