Ким Катрал: На 66 съм и няма да се откажа!

„Ще се боря със стареенето по всякакъв начин“: Ким Катрал говори открито за използването на ботокс и филъри.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Ким Катрал призна, че се бори с признаците на стареене с ботокс, филъри и други козметични процедури. Звездата от "Сексът и градът" говори открито за това в интервю за The Sunday Times Style: „На 60 години съм и ще се боря с остаряването по всякакъв възможен начин“, казва 66-годишната Ким.

Изпълнителката на ролята на Саманта в култовия сериал на HBO "Сексът и градът" смята, че в съвременния свят има много процедури, които ти помагат да изглеждаш по-млада, но "ако имаш пари и, което е по-важно, правилния хирург - всичко е възможно".

"Сега има много други алтернативи и процедури, които стимулират собственото ти тяло да се бори със стареенето. Има филъри, ботокс, много различни неща, които можеш да изследваш и да опиташ да видиш дали е подходящо за теб." В интервю за Daily Mail през 2011 г. актрисата сподели точно обратното на всичко, в което вярва в момента - "подготвям се да прегърна стареенето, защото е интересно и естествено преживяване“. Но ето, че няколко години по-късно актрисата изглежда е променила решението си - до голяма степен заради ролите.

„Гледам хора като Джуди Денч, която вече е над 70 (сега Джуди Денч е на 88 години вече), И си мисля:„ От какво, по дяволите, се страхувам? Челото без бръчки не означава ли, че човек не е живял живота си“, кавза Ким преди 12 години.

В допълнение към завръщането си в спин-оф сериала на „Сексът и градът“ "Просто ей така.." Катрал вече се появи и в новия филм "Безбожно богати". За ролята актрисата се подготвя старателно, отбелязвайки, че иска да изглежда като „най-добрата версия на себе си... Давам всичко от себе си и за щастие имам парите да го направя. Не е просто суета. Играя определен тип жена, която изглежда по определен начин. И професионално се грижа за себе си.“

Нищо не се случва без причина

Вижте повече

Нищо не се случва без причина

Ето защо Ким Катрал ще участва в "Просто ей така".