Ким Кардашиян се връща при Пийт: нищо не може да ги раздели

По всичко изглежда, че Ким е на път да се събере отново с Пийт Дейвидсън, въпреки проблемите с Кание Уест.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се събраха отново след раздялата си през август тази година. Повод за това станаха скандалите, които наскоро провокира Кание Уест.

Не отдавна вълна от критики връхлетя рапъра, след като представи новата си линия тениски White Lives Matter на ревюто на личния си бранд на Седмицата на модата в Париж. Уест се скара с много известни хора, които сметнаха за неприемливо пренаписването и промяната на лозунга Black Lives Matter.

Впоследствие той направи и редица некоректни изказвания за евреите в профила си в Instagram, за което социалната мрежа наложи ограничения на акаунта му. Това още повече отблъсна от него не само обществеността, но и хора от близкото му обкръжение, включително и бившата му съпруга.

Според TMZ Ким е спряла да контактува с Кание. Преди няколко дни бившите съпрузи са присъствали на баскетболен мач, в който участва дъщеря им Норт, но пристигнали поотделно и напълно се игнорирали. Междувременно, на фона на всичко, което се случва, Ким възобнови отношенията си с бившата си половинка Пийт Дейвидсън.


Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

"Пийт беше един от онези, които искаха да подкрепят Ким. Въпреки че е зает със снимките на новия си филм, той поддържа топла връзка с нея. Той е страхотен човек и Ким все още е много близка с него. Преди това те общуваха периодично, така че няколко седмици след раздялата отношенията им станаха още по-топли. Пийт изпрати няколко съобщения на Ким за цялата ситуация с Кание, защото все още го е грижа за нея и искаше да провери как се справя." - казва близък на звездите пред The Hollywood Life.

За романа на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън стана известно през октомври миналата година. Връзката на двойката не продължи дълго, но западната преса писа многократно, че комикът е подкрепял неотлъчно телевизионната звезда по време на тежкия развод с Кание Уест.

Ким: Пийт е най-доброто нещо в живота ми

Вижте повече

Ким: Пийт е най-доброто нещо в живота ми

Ким Кардашиян разкри какво най-много я привлича и обича у Пийт Дейвидсън.