Ким Кардашиян обу най-огромните розови ботуши, които си виждала досега

Очевидно все още е запленена от Барби тенденцията.

от

© Getty Images

Ким Кардашиян наскоро сподели снимки на най-новия си тоалет с огромни розови ботуши. Тя носеше плътно прилепнал розов гащеризон на SKIMS без ръкави, а шикозната кулминация дойде именно от обувките й от Vetements x Manolo. С такава визия би било твърде грешно, ако прибави прекалено много аксесоари, затова адмирации, че все пак се е опитала да не злоупотребява с гръмкото си излъчване. Кардашиян завърши провокативния си стайлинг с черни слънчеви очила и със сребърна чанта. Ако кажеш, че не ти прилича на розовия рейнджър от любимия ти детски сериал „Пауър Рейнджърс“, ще излъжеш.

Основателката на SKIMS напоследък носи много розово.

По време на пътуване до Токио по-рано този месец, Ким изглеждаше стилно в пухкаво розово палтото, което си пасна цветово и с тоалетите на дъщерите й.

Стилна Барби визия в 5 стъпки

Вижте повече

Стилна Барби визия в 5 стъпки

Когато бяхме малки, мечтаехме да приличаме на любимата си кукла от детството, а след като пораснахме, разбрахме, че това е напълно възможно.

Неизвестни снимки на семейство Кардашиян, виж в галерията долу:

Галерия: Неизвестни снимки на семейство Кардашиян

Виж всички снимки

Още през февруари риалити звездата беше домакин на вечеря, на която отново изглеждаше страхотно в розово. Тоалетът й включваше рокля на Рик Оуенс, без презрамки, подчертаваща изваяните форми на тялото й. За да удвои блясъка на звездния си аутфит, прибави огърлица и няколко сребърни гривни.

Кайли Дженър издигна Барби тенденцията на следващо ниво

Вижте повече

Кайли Дженър издигна Барби тенденцията на следващо ниво

Моделът публикува горещи снимки по бански.