Ким Кардашиян като секси Рапунцел

от

© Instagram

Няма как да не си чела приказката за Рапунцел като малка, или да не си попадала поне на един от филмите. Ако случайно не си гледала версията на „Дисни“ – „Рапунцел и разбойникът“ от 2010 г., предизвикваме те да го направиш още днес. Същевременно може да споделиш мнението си с нас, относно една от последните визии на Ким Кардашиян, която се опита да влезе в ролята на дългокосата принцеса.

Галерия: Дисни принцесите и техните зодии

Виж всички снимки

Дългата коса изисква внимание и всекидневни грижи. До колкото си спомняме, истинската Рапунцел отделяше часове, за да реши своята, Ким - едва ли. Ясно е, че Кардашиян носи екстеншъни и всичко е само за снимката, но все пак поддържането на такава коса изглежда трудно.

Галерия: Най-големите гафове при звездните прически

Виж всички снимки

С какво беше облечена Ким? За наше разочарование не с рокля, въпреки че би се получило супер ефектно, като имаме предвид асоциацията с Рапунцел, която тя самата си направи.

Риалити звездата носеше прилепнал плетен гащеризон в бежово, като втора кожа, комбиниран с дълги ръкавици, блестящи бижута и невидими обувки. Да, те бяха почти невидими, с прозрачните си силиконови каишки. А на теб харесва ли ти нейната интерпретация?