Ким Кардашиян изуми феновете си: Погледите са насочени към бельото ѝ

от

Ким Кардашиян със сигурност знае как да направи модно изявление. От безстрашни голи рокли и достойни за мемe моменти на червения килим, до дръзки бикини, 41-годишната риалити звезда не се страхува да носи предизвикателни дрехи. През изминалите дни ни предостави цели две визии по бельо, а последната просто изуми всички.

Докато спяхме, Ким сподели няколко снимки в Instagram, показващи как носи бельо, изцяло покрито с блестящи кристали. Въпросната комбинация се състои от горнище в корсетен стил с презрамки, съчетано с бикини с висока талия. Назъбените блестящи детайли, наподобяваха счупена диско топка. Е, Ким, достатъчно смела ли си да отидеш в любимия си клуб, облечена така?

40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

След като видяхме тоалетът на Кардашиян, нямаше как да не си спомним стайлинг интерпретациите на Лейди Гага, за която всички знаем, че има склонност към бляскавия огледален външен вид – истинска любителка на парти естетиката на сцената.

Ариана Гранде изпрати подарък на Ким Кардашиян

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

Часове по-рано Ким ни показа друга провокативна визия с полупрозрачно бельо – от пускането на новия сутиен SKIMS на Кардашиян. Все пак тя не отиде твърде далеч и покри с ръце, каквото не искаше да се вижда.