Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделят?

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха след девет месеца връзка. Това съобщава Page Six, позовавайки се на няколко източника от звездната среда.

Близък до двойката казва, че бившите гаджета се разделят с добри чувства, решавайки да си останат приятели.

"Те много се обичат и уважават, но от разстояние и с натоварения си график им беше трудно да поддържат връзката си... Напоследък Дейвидсън прекарва много време в Австралия, снимайки филма, по който работи, докато Ким се грижи за децата и управлява бизнеса си в Лос Анджелис".

Друг източник отбелязва, че разликата във възрастта е изиграла роля за раздялата - все пак Ким е с 13 години по-голяма от Пийт.

"Пийт е на 28, а Ким на 41 – те са в много различни етапи от живота си. Пийт е невероятно спонтанен и импулсивен, той очаква тя да зареже всичко и да отиде в Ню Йорк или където и да е той при първото му обаждане. Но Ким има четири деца, не е толкова лесно. Кардашиян е много уморена от тази връзка и други трудности в живота си. Колкото и да е хубаво - май това ще бъде краят..."


Пийт Дейвидсън набира скорост. Връзката му с Ким се оказа златна възможност

Вижте повече

Пийт Дейвидсън набира скорост. Връзката му с Ким се оказа златна възможност

Както гласи поговорката - "Не знаеш какво печелиш, когато губиш". В живота на комика тази народна мъдрост действа с голяма сила.

Според изданието Кание Уест не е повлиял на решението, взето от двойката, той и Ким продължават да уреждат въпросиte, свързани с развода и отглеждането на децата им.

За романа на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън стана известно през октомври миналата година. Влюбените прекарваха много време заедно и често попадаха в обективите на папараците, но официално започнаха да се появяват като двойка доста по-късно.

Близки многократно споделиха, че комикът много е подкрепял телевизионната звезда, по време на развода й с Кание Уест и публичните му лудории.

Очакваме официално потвърждение от двойката за раздялата им.