Ким Кардашиян е напът да получи пълно попечителство над децата

Миналата зима стана известно, че Ким Кардашиян и Кание Уест са се разделили, а официално съдът анулира брака им едва в началото на тази година, съответно звездите все още се опитват да разрешат проблемите, свързани с попечителството над децата им.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Британският The Sun пише, че след проведени разговори с адвокати, Ким има всички шансове да получи пълно попечителство над децата поради факта, че рапърът не се е появил на заседанието, което е било вчера, за да даде своите показания.

„В повечето бракоразводни процедури страните успяват да разрешат поне някои от проблемите. Но предвид поведението му и привидната му неразумност, всичко може да бъде спорно: от попечителството до разделянето на имуществото“, казва един от адвокатите. Той съветва Кание да се съвземе и да дойде на следващата среща, която ще се проведе на 14-и декември.

40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

Вижте повече

40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

Дори и да гледаш шоуто Keeping Up With the Kardashians, едва ли знаеш всичко за нея. Запознай се отблизо със звездата – тя лично споделя малкоизвестни...

„Съдията е сериозен и ще бъде категоричен относно избягването на даване на ясни показания по време на процеса, особено ако е повторна проява. Ако Кание откаже да свидетелства, съдията може да му наложи парични санкции и да го принуди да плати адвокатския хонорар“, добавя адвокатът.

 Как Ким Кардашиян реагира на новата връзка на Пийт с Емили

Вижте повече

Как Ким Кардашиян реагира на новата връзка на Пийт с Емили

Тази седмица, след слуховете, че Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън имат афера, двойката беше снимана да се гушкат.