Ким Кардашиян ще прави хотел

Ким Кардашиян планира да закупи имението на Дейвид и Виктория Бекъм и да го превърне в хотел.

Ким Кардашиян планира да закупи имението на Дейвид и Виктория Бекъм и да го превърне в хотел, съобщават британските таблоиди.

Агентите за недвижими имоти имат късмет, защото няколко мегазвезди вече обявиха намерението си да продават скъпите си палати. След като певецът Роби Уилямс вече хвърли едно око на старото имение на Майкъл Джексън, риалити звездата Ким Кардашиян пък се заинтересува от имота на семейство Бекъм. Тя е решила да напусне Америка и да се засели в Англия и по-точно в наричаното на шега Бекингъм Пелъс, в Хертфордшър, което звездната двойка Бекъм купи през 1999 г. Огромното имение, което се продава за 28 милиона долара, може да побере цялото семейство на Кардашиян, но очевидно звездата не иска да споделя с никого новата си придобивка.


В допълнение към двата басейна и фитнес залата, къщата разполага с хеликоптерна площадка, конюшни и игрище за голф. Ким възнамерява да превърна всичко това в хотел и да дава стаи под наем на туристи и почитатели на семейство Бекъм. Новината отприщи разгорещени дебати в интернет, но все още не е известно какво смятат Вики и Дейвид за намерението на Кардашиян.