Кардашиян взриви интернет с архивно видео

В архивно видео се вижда, че Ким и дъщеря й са copy/paste.

Ким и дъщеря й Норт са copy/paste.

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

В чест на Деня на благодарността, който тази година се падна на 23 ноември, Ким Кардашиян сподели с феновете си архивен видеоклип, заснет именно на този празник, но преди 32 години, през 1985-а.

В лентата петгодишната Ким, облечена в костюм на индианка, почита празника. Зад кадър е бащата на момичето – Робърт Кардашиян, който почина през 2003 от рак. Той хвали незаменимото си момиченце: „Кимбърли, ти се справи чудесно! Държа флага невероятно, нали така?“ - коментира той изпълнението на малката Ким.

Видеото, кръстено „Денят на благодарността. Кимбърли. 1985 година“, трогна феновете на звездата, защото те знаят колко близка беше тя с баща си и колко трудно преживя загубата му.

►►►Ким в очакване на бебе №3

Но почитателите й не оставиха незабелязано и още едно нещо – колко много малката Ким прилича на четиригодишната Норт Уест. „Копие на майка си. Не е взела нищо от баща си“ – не останаха равнодушни интернет потребителите.

Е, възможно е, втората дъщеря на двойката (трето дете), която сурогатна майка ще ми роди през януари, да прилича малко повече на Кание. Кой знае.