Ким Кардашиян стартира личен подкаст

В разнообразното CV на 39-годишната Ким Кардашиян скоро ще се появи нова линия - знаменитостта се готви да пусне свой подкаст в Spotify.

В разнообразното CV на 39-годишната Ким Кардашиян скоро ще се появи нова линия - знаменитостта се готви да пусне свой подкаст в Spotify.

Как да се обличаш като Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как да се обличаме като Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Кой се смее на Ким Кардашиян

Информация за подписването на договора се появи тези дни в публикация на The Wall Street Journal.

Темата на подкаста е известна и доста изненадваща - няма да става въпрос за козметика или блогове, както може би предполагаш, а ще бъде ориентиран към темите за неправомерното осъждане и нужните реформи, които трябва да бъдат извоювани в наказателното право на територията на САЩ според звездата. Заедно с Ким в ролята на ководещ и копродуцент ще бъде - телевизионният продуцент Лори Ротшилд Ансалди. Точната дата на пускане все още не е обявена.

Припомняме, че преди известно време Ким сериозно се занимаваше с тази тема. Звездата се застъпи за реформа в наказателното право и през юни 2018 г., като успя да убеди президента Доналд Тръмп да бъде преразгледана присъдата на Алис Мари Джонсън. Жената бе осъдена на 21 години затвор за притежание на наркотици, но Кардашиян бе решила да потърси амнистия.

Ким също подкрепи и рапъра Асап Роки, който бе задържан в Швеция след уличен побой. Кардашиян финансира и проекта Buried Alive, който помогна за освобождаването на 17 затворници, които бяха осъдени с огромни присъди за малки престъпления по проекта „90 дни на свобода“.

Звездата участва активно и в сегашните протести, предизвикани от смъртта на Джордж Флойд по време на полицейското задържане.

Дали ще се радва на успехи с новия си подкаст, остава да разберем!