Ким Кардашиян разплака Крис Дженър

По случай 64-ия рожден ден на Крис Дженър, Ким Кардашиян й направи голяма изненада.

Ким Кардашиян разплака Крис Дженър.

Как да се обличаме като Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как да се обличаме като Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ето я Ким Кардашиян преди операциите

По случай 64-ия рожден ден на Крис Дженър, Ким Кардашиян й подготвя голяма изненада. Наема фамилната им къща в Бевърли Хилс, където е живяло цялото семейство. А в допълнение към къщата и рядък Mercedes (със същите номера, с които родителите им са го карали). Най-интересното е, че дори сестрите й не са знаели за това.

„Това беше най-специалният ден в живота ми“ - признава съпругата на Кание Уест и не успява да сдържи сълзите си.

Звездата публикува дълъг пост в Instagram, в който признава, че майка й е най-добрата на света.

„Честит рожден ден, мамо! Днес е твоят ден! Ти си най-добрата майка на света! Не знам как го правиш. Серизно, моята любов и уважение към теб нараства с всеки изминал ден. Виждам как успяваш да се грижиш за шест деца, милион внуци и да караш всички да се чувстват толкова обичани и специални. Ти ни даде възможност да бъдем по-добри версии на самите себе си и ни научи, че добротата управлява света. Не мога да чакам повече, за да те поздравя за днешния ден! Толкова те обичам!“ - пише Ким.

„Всички наши спомени са тук, особено че те са свързани и с баща ни. Това е мястото, където се е родило всяко едно дете на Кардашиян. А къщата изглежда точно като едно време!“ - добавя Ким.

Припомняме, че бащата на Ким, Клоуи и Кортни, Робърт Кардашиян е починал от рак на хранопровода през 2003 г.

„Толкова съм горда, че успях да запазя тази изненада в тайна от мама и сестрите си в продължение на няколко седмици! Това беше най-специалният ден в живота ми и баща ни сякаш се радваше на този ден с нас!“ - завършва Ким.

Сестрите й също пишат трогателни постове по случай рождения ден на майка си в профилите си в Instagram.