Шестият пръст на Ким - дефект или Фотошоп гаф

Ким Кардашиян отново хваната да използва фотошоп

Ким Кардашиян хваната в крачка отново да ретушира снимките си.

Най-неуспешните снимки на Ким Кардашиян по бански виж в галерията долу:

Галерия: Най-неуспешните снимки на Ким Кардашиян по бански

Виж всички снимки

►►► Ким Кардашиян преди 20 години

Миналата седмица 38-годишната Ким Кардашиян представи парфюмната си колекция KKW X KYLIE, създадена в сътрудничество с по-малката й сестра, 22-годишната Кайли Дженър. Сега звездата активно популяризира нова линия аромати, като от време на време публикува снимки от рекламната колекция в своя Instagram профил.

Но! На една от тези снимки последователите забелязват огромния пропуск на Кардашиян. На снимката Ким и Кайли са облечени в ярки гащеризони, позирайки в цял ръст. До тук добре. Но очевидната грешка избоде очите на феновете – на левия крак на Кардашиян те пребряват 6 пръста, вместо 5. Последователите активно обсъждат тази тема в коментарите, предполагайки, че Ким се е сдобила с допълнителен пръст поради лошо ретуширане на снимката.

„Защо имаш 6 пръста на снимката?“, „Наистина ли Ким има 6 пръста на левия крак? Обяснете моля, повярвах, и съм малко объркан!“, „Шестият пръст на Ким е истинска легенда!“ - пишат феновете в Instagram.

Междудругото интернет последователите не за първи път хващат Ким в крачка със злоупотреба с фотошоп. По същата причина и миналата година съпругата на Кание Уест бе обвинена в ретуширане на снимката на шестгодишната си дъщеря, като феновете забелязаха промяна във височината, килограмите и дори цвета на кожата на детето.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян проследи в галерията долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Самата Ким не крие своята страст към фотошопа и по-скоро често реагира иронично на атаките от интернет феновете й. Веднъж дори Кардашиян се самоиронизира като качи своя снимка в Snapchat, на която извивките на тялото й са деформирани и променени до гротеска. Към снимката тя написа - „Хейтърите ще кажат, че това е фотошоп“. Тогава повече фенове оцениха хумора й и я насърчиха да не обръща внимание на нападките.