Ким Кардашиян: „Без болни амбиции, моля!“

Инициативата се наказва! Ким Кардашиян уволни личната си асистентка, защото искала да расте в професията.

Инициативата се наказва! Ким Кардашиян уволни личната си асистентка, защото искала да расте в професията.

Виж промените през годините на най-известното дупе ⇒

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Финито! Ким Кардашиян е категорична в решението си да се раздели с личната си асистентка Стефани Шепърд, която работеше за нея цели четири години.

►►►Съветите на диетолога на Ким за това как да отслабнеш

Стефани не беше лош асистент, само че, когато тя поиска по-голямо участие в бизнеса на Ким и звездата й даде тази възможност, се разбра, че не й достига опит и знания. Това е и причината Ким да се откаже от услугите й.

Между другото, през всичките четири години Ким беше доволна от работата на помощничката си. В задълженията на Стефани влизаше буквално всичко: от планиране на пътешествията на реалити звездата до пазаруването в супермаркета и съставянето на менюто й.

Стефани дори помагаше на Ким, когато тя пусна специалното приложение Kimoji с нейни емотикони. Но, както вече стана ясно, инициативата се наказва.

И макар Кардашиян да е помолила Стефани да се оттегли от работата, бившата звездна асистентка продължава да поддържа връзка със семейството, особено с Кортни, което направо вбесява Ким : „Не ти ли се струва, че си прекалено близка със Стефани?“ – ревниво попитала тя сестра си.

Приближени до семейството твърдят, че Ким бързо е съжалила за решението си да уволни вярната си подчинена и сега се страхува сестра й да не й я „открадне“.

Но, какво ще стане – предстои да видим.