Ким: Името на бебето е най-трудното решение за Кайли

Ким Кардашиян разкри защо за Кайли Дженър най-трудното нещо в живота й е било да даде име на детето си.

Снимка: @kyliejenner

Ким Кардашиян разкри защо за Кайли Дженър най-трудното нещо в живота й е било да даде име на детето си.

Кайли Дженър показва секси тоалети, виж в галерията долу:

Галерия: Кайли Дженър показва секси тоалети

Виж всички снимки

►►► Кайли Дженър смени името на новородения си син

На 2 февруари Кайли Дженър стана майка за втори път. Риалити звездата и Травис Скот посрещнаха сина си, който първоначално се казваше Улф, но след известно време звездната двойка смени името му. И докато феновете се чудят как ще се казва новороденият член на семейство Кардашиян-Дженър, Ким разказа, че дори самата Кайли все още не знае.

Снимка: @kyliejenner

В шоуто на Кели и Райънън Ким сподели, че малката й сестра наистина е изпитала сериозна трудност да направи избора: „Има едно име, но тя наистина иска да се увери в него. Това решение е много сериозно, тя го осъзнава и най-точно казано - може би това е най-трудното нещо, с което се е сблъсквала в живота".

Ким си спомни, че по едно време тя също е била изправена пред същия проблем като Кайли, когато е избирала имена за четирите си деца: „Не бях мислила за имена на децата си, докато бях бременна. Трябваше да видя как изглеждат и тогава да помисля“.

Снимка: @kyliejenner

Припомняме, че по-рано Кайли каза, че в момента, когато е подписала акта за раждане на сина си, тя вече е знаела, че по-късно ще избере друго име. „Трябваше бързо да подпишем акта за раждане и тогава разбрах, че ще му сменя името. Улф просто не му отиваше. Все още не сме променили името му по документи. В процес сме, така че просто би било погрешно да споделяме нещо, когато нямаме официално име“, каза Кайли в коментар за USA Today.

The Sun съобщи, че Травис и Кайли са кръстили сина си Knight Jacques Webster, но самите звезди все още не са коментирали информацията.