Ким: Имах планове за 40-ия си рожден ден. Всичко рухна!

Ким Кардашиян сподели, че е имала големи планове за реализирането на мечтаното парти по повод юбилиея си, но пандемичната обстановка е спомогнала всичко да се провали.

Ким Кардашиян сподели, че е имала големи планове за реализирането на мечтаното парти по повод юбилиея си, но пандемичната обстановка е спомогнала всичко да се провали.

Как да се обличаме като Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как да се обличаме като Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► 15 аутфита, с които виждаме Ким Кардашиян

Въпреки разочарованието Ким Кардашиян отпразнува юбилея си. Първоначално звездата сподели в KUWTK, че планира да организира шумно парти за повода, но ето, че пандемията на коронавируса се намеси в нейните планове, което силно разстрои знаменитостта.

Оказва се, че не е имало защо, тъй като семейството й бе подготвило невероятна изненада. Роднините и приятелите на Ким я изненадаха в деня на 40-ия й рожден ден.

"Имах мечти и планове за празнуването на 40-ия си рожден ден, които очевидно не успяха да се случат поради пандемията... Мисля, че се притеснявам от тази дата. Сякаш идва нещо, като: "По дяволите, аз съм на 40 години! Как се случи това? Кога стигнах тук? Наистина вече няма да мога да публикувам разголени снимки в Instagram... Всичко трябва спешно да се почисти!"  - сподели емоциите си Ким в анонса на новия епизод на шоуто KUWTK.

Съпругът на Ким и сестрите й обаче очевидно са възнамерявали да развеселят рожденичката в големия ден. Те тайно откарали рожденичката до къща, в която се събрали всички, а самата Ким си помислила, че отива на поредната си работна фотосесия.

От публикациите на звездите в Instagram разбираме, че къщата е била тематично украсена, като ясно се виждат поставените екрани, на които са се излъчили кадри от 10-ия рожден ден на Ким, заснети от покойния й баща Робърт.

А като допълнителна изненада всички членове на семейството пресъздават танца, който обичат да танцуват заедно още от деца.

Снимка: @kimkardashian

Първоначално Ким не била много щастлива, че отива на поредната сесия на празника си, но когато се приближили до къщата, а Ким чула гласа на баща си, видяла архивните видеоклипове и снимки... буквално засияла.

"Когато чух гласа на баща ми да ме поздравява за рождения ми ден, нещо в мен се промени. Майка ми и баща ми заснемаха всичко на видео в детството ни, така че имам ясни спомени за всеки рожден ден. На 40-ия си рожден ден бях щастлив да видя как тези спомени оживяват отново."