Ким има нова работа. И искрено й завиждаме

Оттук нататък на звездата от риалити шоуто ще се плаща за... просто да яде.

Снимка: @kimkardashian

Оттук нататък на звездата от риалити шоуто ще се плаща за... просто да яде.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Пореден провал за Ким Кардашиян

Колкото и невероятно да звучи - истина е!

Риалити звездата, моден дизайнер, бюти магнат и (все още прохождащ) адвокат... Към всички тези определения, които правят Ким Кардашиян кадър за милиони долари, с лека ръка тя добави ново занимание към автобиографията си - дегустатор! Влюбената блондинка подписа договор с Beyond Meat, водещ доставчик на веган месо в Америка (имитация на телешко, свинско и пилешко).

Снимка: стоп кадър от видео

„Вярвам толкова много в мисията на Beyond Meat, че реших да им помогна с най-голямото си предимство: моя вкус“, казва Ким в рекламата, обявяваща новата й "роля" в живота.

Ким не е вегетарианка, но се опитва да се придържа към хранене предимно с растителна храна. Изглежда, че това сътрудничество и постоянните дегустации на продукти могат да я превърнат в отдаден веган.

Снимка: стоп кадър от виде

Реакцията на това сътрудничество обаче беше двусмислена. 28-секундното видео разгневи много лоялни купувачи на Beyond Meat, някои от които казаха, че повече няма да си пазаруват от марката. „Не можахте ли да намерите някой по-правдоподобен и вдъхващ доверие за ролята на посланик и дегустатор?“ / „Тя дори не отхапа от бургера...“