Ким и Кание ще станат родители за 4-ти път

Ким Кардашиян и Кание Уест отново използват услугите на сурогатна майка.

Ето това е новина! Коледните изненади не закъсняха и една от най-обсъжданите светски двойки малко след Нова година обяви, че в семейството им ще се появи още един малък човек.

Как еволюира дупето на Ким Кардашиян: виж в галерията долу.

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►►Големият грях на Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян и Кание Уест ще стават родители за четвърти път. Те никога не са криели, че мечтаят за голямо семейство и ето че мечтата им се сбъдва.

Бебето отново ще бъде от сурогатна майка. Както съобщават западните медии, двойката има оплоден ембрион още от миналата процедура (третото им дете също е от сурогатна майка). Освен това е ясно какъв е полът на бебето – момче е. А също и месецът, когато то ще се появи на бял свят – през май.

В настоящия момент Ким Кардашиян и Кание Уест възпитавата 5-годишната Норт, 3-годишния си син Сейнт и 11-месечната Чикаго.

От семейството споделят, че Чикаго е износена от сурогатна майка, защото Ким не е могла да направи това сама, поради здравословни причини. Двете бременности на Кардашиян преминаха с много усложнения. Както сама разказа звездата, лекарите са й забранили да забременява отново, опасявайки се, че това ще застраши живота й.