Ким и Кание - подробности около годежа и сватбата

Братът на Ким ще я съпроводи до олтара.

Ако все още не си разбрала, Кание Уест и Ким Кардашиян се сгодиха. Супер изненадващото предложение дойде броени дни, след като плъзна слухът, че двамата изобщо не искат да сключват брак (Колко хитор, нали?). И докато ние вече бяхме отписали Ким като булка, тя взе, че каза "ДА"на Кание.

 

Ето и подробностите около цялото събитие. На първо място не може да отречем, че Кание си го бива с изненадите. Денят, в който зададе важния въпрос на своята половинка съвпадна с 33-я й рожден ден!

 

На всичкото отгоре рапърът успя да заблуди всички, че няма да прекара празника с любимата си. Рапърът се появи на раздаването на Холивудските филмови награди и се постара да бъде забелязан от медиите далеч от Сан Франциско.

 

Изпълнителят на "Love Locked Down" се е погрижил предварително и за още една важна подробност - да поиска ръката на риалити звездата от нейната майка. Разбира се без всякакви колебания Крис Дженър е дала благословията си.

 

А сега да отидем към самото предложение. Рапърът избра стадиона "АТ&Т" в Сан Франциско, за мястото, на което да зададе важния въпрос. Кание и 50-членен оркестър направили серенада на Ким, като изпълнили песента на Лана дел Рей "Young and Beautiful". След това рапарът изпял и собственото си парче "Knok You Down", което е в колаборация с Кери Хилсън и Ни-Йо. Чак тогава Кание коленичил и казал на избраницата си "Моля те, омъжи се за мен!" След това в небето излетели цял куп фойерверки, а близките и приятелите на Ким изскочили на стадиона, за да отпразнуват събитието.

 

Добра работа, Кание! Естествено Ким е във възсторг. Какво й е харесало най-много? Годеникът й разбира се. Кардашиян е много щастлива, че ще се объжи за голямата си любов, баша на детето й и нейн най-добър приятел. Какво повече може да иска, нали?

 

Колкото до сватбата, датата все още не е ясна, но вече усилено се говори кой ще придружи булката до олтара. Биологичният баша на Ким, Робърт Кардашиян, почина през 2003г., а пък вторият й баща Брус Дженър се раздели наскоро с майка й. Затова Ким е решила да помоли брат си Роб да я предаде на бъдещия й съпруг.

 

Очакваме с нетърпение сватбата на Кание и Ким и сме сигурни, че на когото и да се спре риалити звездата, едно е сигурно, тя ще попадне в добри ръце.