Кендъл Дженър си татуирала „мяу“, когато била пияна

Кендъл Дженър показа татуировките си и призна, че не бърза да става майка.

Кендъл Дженър показа татуировките си и призна, че не бърза да става майка.

►►►Ето как Кендъл Дженър стяга коремчето си.

22-годишната Кендъл Дженър гостува м шоуто на Елън Дедженерис, където разказа за интересни детайли около татуировките си.

Оказва се, че една от тях „meow“ (в превод от английски „мяу“), която се мъдри на вътрешната страна на долната й устна, звездата си е направила в нетрезво състояние.

За никого не е тайна, че Кендъл е фен на миниатюрните татуировки. Тя например има татуировка във вид на бяла точка...на средния си пръст. Какъв смисъл носи в себе си тази „рисунка“ и как се е появило на тялото на звездата, не е ясно.

►►►Кендъл в спортна светлина. Отива й.

Разбира се, водещата не можа да не попита Дженър планира ли да има бебе, защото в семейството през последната година има истински бейби бум. И макар Дженър да казва, че много се радва за сестрите си и че раждането на Сторми още повече я е сближило с Кайли, самата тя не бърза да става майка.

Това изобщо обаче не ни изненадва. В момента кариерата на Кендъл е много успешна. Тя е постоянното присъствие на Седмиците на модата в различните й издания, краси кориците на списанията и не спира да се снима в реклами.