Кендал: Не нося отговорност за "проклятието" на клана

Кендал Дженър заяви, че не смята да се чувства отговорна за така нареченото "проклятие на Кардашиян".

Кендал Дженър заяви, че не смята да се чувства отговорна за така нареченото "проклятие на Кардашиян".

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим, виж в галерията по-долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Правилото на Кендал Дженър за гаджетата: разкрито!

След като вече стана ясно какво е правилото на Кендал за гаджетата идват още подробности около мнението на модела за връзките и семейството.

Всички членове на семейство Кардашиян отдавна са измъчвани от обвиненията и слуховете, че гаджетата им често се провалят и тотално сриват живота си, след като са имали връзка с някоя от клана. Ясни примери за това са Скот Дисик, който се подложи на лечение, което да му помогне за справянето с "емоционалните му проблеми", Ламар Одом и проблемите му с алкохола, както и Роб Кардашиян... жените от клана Кардашиян носят на плещите си сериозните обвинени в негативно въздействие върху мъжете.

Ясно е, че дамите определено не са доволни от това отношение, особено Кендал Дженър, която всячески се опитва да не споделя подробности от личния си интимен живот: „Не обичам да ни обвиняват. Мъжете трябва да поемат отговорност за себе си. Мисля, че всички сме изключително грижовни и обичащи жени и когато в живота ни има мъж, който ни харесва и обича, ние им даваме всичко. Дори повече от всичко. Така, че това е обидно“, обяснява Кендал в новия епизод на KUWTK.

Крис се намеси, за да отбележи, че техните бивши всъщност са постигнали големи успех, включително „две първенства в НБА и Супербоул“. А Кайли подкрепи думите на майка си, споменавайки, че Травис Скот също се справя отлично, въпреки тези слухове.