Кендъл Дженър създава колекция бижута

Моделът продължава традицията на сестрите си в реализирането на солови модни линии.

Кланът Кардашиян няма насита, що се отнася до произвежданите от него продукти. След като Ким Кардашиян тъкмо пусна новата си козметична линия на пазара стана ясно, че по-малката й сестра Кендъл Дженър има намерение да реализира колекция бижута.

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

Линията е в партньорство с марката 'Ippolita', която се е спряла на модела като творчески сътрудник. Един от ръководителите, Иполита Ростаньо, споделя относно Кендъл по повода: „Встрани от шумотевицата, тя е специалист по стила, а според мен най-ясният признак за това е как изглежда, когато не е под светлините на прожектора. Тя е винаги спокойна и секси, което съвпада с моя възглед за колекцията.“

Кендъл вече има участие в подобно начинание – линията 'Kendall + Kylie', съвместно със сестра й. Бъдещата колекция обаче ще бъде първата самостоятелна за 21-годишния модел, който ще последва примера на останалите Кардашиян в това отношение. Тъй като за разлика от сестрите си Кендал не е толкова запалена по грима, тя е чудесният избор за естествено лице на марката.

►►► 15 части от тялото ти, които се нуждаят от бижута

Все още не е известна премиерната дата на линията, но се знае, че ще включва 80 модела украшения, чиито цени ще варират между $195 и $55 хил. Спестявай отсега!