Кендал Дженър показа упражненията си за стегнат корем

„На следващия ден боли толкова много, че дори не можеш да се смееш“, призна тя за тренировъчната си програма.

Знаем, че моделите са генетически благословени, но е наивно да смятаме, че не се потят с часове във фитнеса, за да изглеждат перфектно. Кендал Дженър не е изключение.

Супермоделът разкри как постига стегнати коремни мускули на сайта си.

Галерия: Моделите на Victoria's Secret по бански в Инстаграм

Виж всички снимки


„Тренировките за коремни мускули са ми любими. Обожавам, когато треньорът ми, Гунар Петерсон, направо ми взима здравето. На следващия ден боли толкова много, че дори не можеш да се смееш. Така разбирам, че съм направила упражненията както трябва“, написа Кендал.

Ако не можеш да намериш време да правиш упражнения само за корем (и нямаш личен треньор подръка), тя ти предлага един трик.

►►► Виж тук как да избегнеш мускулната треска след тренировка

„Понякога, когато седя и гледам телевизия, си казвам, че по-добре би било да правя коремни преси и лицеви опори през това време. Ставам от дивана и започвам“, съветва тя.

Ето как тя си спечели разходка по подиума на Victoria's Secret – просто е гледала серия след серия от любимия си сериал. Каква по-приятна тренировъчна програма от това?

Дженър завършва статията си с препоръка за смартфон приложението Instant Abs Trainer, за което твърди, че винаги я държи мотивирана. Безплатната програма ти предлага стотици варианти за заздравяване на коремните мускули, които можеш да изпълняваш във всякаква обстановка. Няма нужда да казваме, че в офиса вече всички си я инсталирахме.