Кели Роуланд очаква второто си дете

39-годишната американска певица Кели Роуланд и нейният 46-годишен съпруг Тим Уизърспун скоро ще станат родители за втори път.

39-годишната американска певица Кели Роуланд и нейният 46-годишен съпруг Тим Уизърспун скоро ще станат родители за втори път.

Звездните бебета на 2020 година, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните бебета на 2020 година

Виж всички снимки

►►► Кели Роуланд буквално ни заслепи!

Изпълнителката сподели радостната новина пред западно издание на списание Woman's Health.

Кели участва във фотосесия, в която за първи път се появява с бременното си коремче. Певицата споделя, че тя и съпругът й отдавна са мислили за второ дете и определно глобалната пандемия и карантината са се отразили положително на тези планове.

"Говорихме си за бъдеща евентуална бременност, а след това дойде пандемията и си казахме - "Да видим какво ще стане"... Признавам, че не очаквах, че всичко ще се случи толкова бързо... През февруари ще навърша 40 години и това да се грижа добре за себе си означава много за мен! Когато забременях, си помислих: феновете ще бъдат разочаровани, защото искаха да направя нов албум, не бебе! Тогава започнах да мисля как да се уверя, че феновете ми ще получат и двете" - казва Роуланд.

Припомняме, че от 2014 г. Кели Роуланд е омъжена за своя мениджър Тим Уизърспун, с когото още през същата година посрещат първородния си син на име Тайтън.

Честито, Кели!