Кели Кларксън: „Щастлива съм, когато съм дебела“

Певицата няма никакво намерение да отслабва.

Кели Кларксън смята, че теглото й в момента е отражение на щастието, което изпитва в живота си и няма никакво намерение да става отново слаба.

►►► "Кантарът няма значение": 13 звездни цитата за теглото

„Когато съм дебела, аз съм щастлива. Хората си мислят: „О, нещо й става. Та тя напълнява“, а на мен ми иска да и кажа, че това пресъздава щастието в моя емоционален свят“, каза хитовата изпълнителка пред сп. Redbook.

„Ако оформяш живота си по това, което другите хора очакват от теб, то ти ще бъдеш в постоянно състояние на паника в опита си да им угодиш“, коментира още Кларксън, а тя определено има опит с това чувство.

Кели изобщо не съжалява, че вече не изглежда така, както през 2003 година

БГНЕС припомня, че наскоро тя разкри пред медиите, че натискът да поддържа фигурата си възслаба след успеха на албума си Breakaway през 2004 година я е накарало да обмисля сериозно мисълта за самоубийство.

Искаш ли да знаеш истината зад "спортните" фигури на жените? Виж в галерията долу (снимки) >>>

Галерия: 15 снимки, които разкриват истината зад „спортните“ женски...

Виж всички снимки

„Когато бях наистина слаба, исках да се самоубия. Бях толкова нещастна, и отвън, и отвътре, цели 4 години. Но на никого не му пукаше, защото бях издържана естетически“, разказа тогава изпълнителката и уточни, че именно смазващите изисквания за външния вид са я накарали временно да се откаже от мечтата си и да слезе от музикалната сцена.

Източник: бгнес