Кейти Пери пие по 26 хапчета на ден

Кейти Пери даде шокиращо интервю, в което звездата разкри няколко факта за себе си, от които направо ни увисна ченето. За да не пропуснем нещо, ще започнем по реда на разкритията.   1. Изпълнителката на хита "Roar" страда от...

Кейти Пери даде шокиращо интервю, в което звездата разкри няколко факта за себе си, от които направо ни увисна ченето. За да не пропуснем нещо, ще започнем по реда на разкритията.

 

1. Изпълнителката на хита "Roar" страда от Обсесивно-компулсивнио разстройство (ОКР). "Толква съм вманиачена, че ми се иска съкращението да следваше азбучния ред и да е (КОР), вместо (ОКР)" призна Пери.

2. Певицата мие събите си 4-6 пъти на ден - впечатляващо, нали?

3. Приятелите на Кейти смятат, че не изхвърля нищо и складира всякакви боклуци. "Всички смятат, че се затрупвам с глупости, а според мен аз съм по-скоро ги колекционирам!"

4. Певицата пие по 26 хапчета на ден. Но спокойно те са със съвсем полезни съставки - витамини и добавки, които й осигуряват достатъчно от важните за здравето елементи. И все пак, не са ли малко повече !?

5. Кейти вярва в извънземните. Това поне ни е ясно, нали направи песента "Alien"

6. Тя е борец. Пери успя да се справи с болезнения развод с британския комик Ръсел Бранд. Но освен това, когато е била на 13, тя е преживяла катастрофа и е успяла да се измъкне през един от прозорците на колата.

7. Кейти признава още, че спи с плюшена играчка, не сие правила никакви пластични корекции.

 

Е, явно Кейти има някои странности, но пък кой от нас няма своите откачени страни, нали?

Етикети: Кейти Пери