Кейти Пери е обмисляла самоубийство

Певицата е преживяла много трудно развода си с Ръсел Бранд.

Кейти Пери отново разби всички музикални класации с последния си сингъл „Roar” и изглежда успехът следва певицата по петите, но не винаги Кейти е била спохождана от такъв късмет. Изпълнителката на „I kissed a girl” сподели, че след развода си с британския актьор Ръсел Бранд тя не е искала да се върне в студиото за записи.

Кейти е била толкова разтърсена и объркана след провала на брака й, че дори обмисляла самоубийство! Певицата и Бранд се разделиха в навечерието на 2012г., но наскоро Кейти заяви, че предстоящия й сингъл, озаглавен „By The Grace of God”, отразява именно този тъмен период от нейния живот.

„Песента показва колко трудно ми беше в онзи момент. Тогава се питах дали изобщо искам да продължа да живея „ споделя днес Пери. Парчето е част от най-новия й албум.

„Всички мои песни са вдъхновени от живота ми, так че феновете могат да ме опозная, стига просто да се заслушат в текстовете им“ твърди изпълнителката на „Teenage Dream”.

Ние се радваме много, че Кейти е успяла да се справи с отчаянието и да се изправи на крака след раздялата си с Бранд. Нямаме търпение да чуем „By The Grace of God” - очакваме една силна и вдъхновяваща балада, която дори да задмине успеха на „Roar”.