Кейти Пери: Всичко просто се срина...

Бременната Кейти Пери разказва, че е искала да сложи край на живота си след раздялата си с Орландо Блум през 2017 г.

Бременната Кейти Пери разказва, че е искала да сложи край на живота си след раздялата си с Орландо Блум през 2017 г.

Модните визии на бременната Кейти Пери​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Модните визии на бременната Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Кейти, Орландо и първата им годишнина от годежа

Цялостният образ на певицата създава усещане, че Пери никога не е имала поводи да бъде тъжна – зад гърба си има успешна кариера, щастливо сгодена е, в очакване на първородното дете в живота си… всичко изглежда съвсем наред. Но, все пак е ясно, че в повечето случаи нищо не е такова, каквото изглежда. 

Кейти разказва за всичките си трудни моменти около раздялата с Орландо в ефира на радио SiriusXM CBC.

„Кариерата ми вървеше по определен път. Веднъж нагоре, понякога надолу, но от един момент нататък – все по-нагоре и по-нагоре. И тогава, изведнъж се появи малък спад, на пръв поглед незначителен. Но за мен бе истинско земетресение! Толкова дълго се бях отдала изцяло на музиката, че достигнах момент, в който нищо не остана от мен и просто се разпаднах. Разделих се с гаджето си, което между другото в момента е баща на моето неродено дете. И бях пълна с надежда, че новият ми албум трябва да „излети“. Но, ето, че не всичко се случи така, както очаквах. Всичко просто се срина…“

Провалът на албума Witness (2017) е първият провал за певицата по това време. Музиката получава умерени отзиви от музикалните критици и въпреки факта, че накрая албумът придобива успех на практика, тиражът му се оказва значително по-малък от предишните на Пери. В резултат на всичко – провалът в личния й живот и трудностите, които преживява в кариерата си, водят Пери до депесия.

„Благодарността е това, което ми спаси живота. Ако не бях променила начина си на мислене, тогава тъгата ми щеше просто да ме погълне…“

Кейти разказва, че всеки ден се опитвала да намери причина да бъде благодарна. Всеки ден повтаряла на себе си, че е благодарна за всичко, което има, дори когато настроението й е било такова, че е била способна само да плаче. Пери отбелязва, че вярата и надеждата са й помогнали да се изправи и да намери причина да живее. Сега тя се чувства прекрасно и благодарна на себе си, че е успяла да преодолее най-тревожния етап от живота си.