Кейти Пери създаде двуполов аромат, който да подчертае твоята индивидуалност

Кейти Пери предсавя новия си аромат

„Искам да бъде за всички, които се чувстват различни.“

Не отдавна Кейти Пери създаде захарни пръчки и желирани бонбони, но сега се завръща на пазара с нов парфюм. Изпълнителката се впуска в игра на аромати, отразявайки своята полова изразителност, създавайки парфюма Indy.

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

“Напоследък експериментирах с по-мъжка визия, а не с типичните женски, като разбрах какво означава това за мен. Например с подстригването на косата ми, вече не можех да се крия за дългата черна грива, която имах. Важно е стимулирането на ума и това, което имаш. Идеята е да спреш да се криеш зад нещата, с които върви женствеността, въпреки, че все още обичам да играя и да се трансформирам с грим.“ Приемайки своята индивидуалност, Пери решава да подкрепи и останалите в този процес. Затова иска ароматът за подчертава всяка индивидуалност.

Парфюмът съдържа мускусен коктей, за разлика от предишните сладникави аромати, които е създавала. Съдържа 11 вида мускус, мек и въздушен финиш, благодарение на ориенталската слива, кехлибар и ванилия. Парфюмът напомня на „Черна орхидея“ на Том Форд и с причина. „Ароматът на „Черна орхидея“ на Том Форд беше твърде плодов, или твърде флорален или скучен, затова исках да открия баланса.“

„Ароматът не е обявен като унисекс, но може да бъде носен от всеки“, казва Пери. „Ето защо исках да създам група от жени, които имат нещо различно, което да кажат и с които публиката може да се идентифицира.“ В кампанията за парфюма се включват адвокат, блогър, криейтив директор, DJ, пищен модел, активист и транссексуален модел. Най-интересното е, че Кейти Пери намира и жените, които участват в кампанията и от Инстаграм.

https://www.youtube.com/watch?v=HY60BCctUFk&index=1&list=PLtQp-NySzvnrLrXK0-eDgRRpTrQBGVRgA

Определено вдъхновяваща кампания и аромат, до който нямаме търпение да се докоснем.