Кейти Пери се отказа от сватбата

Певицата вече не планира сватба с Орландо Блум, но иска второ дете.

Певицата вече не планира сватба с Орландо Блум, но иска второ дете.

Ексцентричните визии на Кейти Пери, виж в галерията по-долу:

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Кейти Пери: Всичко просто се срина...

Близък на двойката споделя пред западен таблоид, че двойката е решила да оцени това, което има, вместо да продължава да прави напразни планове.

Припомняме, че през август миналата година Кейти стана майка за първи път: тя и Орландо Блум посрещнаха дъщеря си Дейзи Дав на бял свят.

„И въпреки че почти веднага тя се върна на работа, още тогава Кейти каза, че след като е станала майка, е започнала да мисли за следващото попълнение в семейството“, каза източникът и подчерта, че сега Пери не е бременна.

Според близкия на семейството Кейти и Орландо са фокусирани върху бебето и връзката им и се развива чудесно: „Като двойка се справят много, много добре сега. Влязоха в ритъм и им харесва да бъдат родители. Те се наслаждават на времето, което прекарват с Дейзи"

Въпреки това, източникът твърди, че двойката е спряла да прави сватбени планове, въпреки че миналата година, преди пандемията, певицата и актьорът мечтаеха да се оженят през лятото в Япония. По-рано този месец, по време на пряко включване в Instagram, Пери отбеляза, че раждането на дъщеря й е направило огромна промяна в живота й е подобрило взаимоотношенията с любимия й: „Това ме научи да ценя всеки ден. Всичко, което имаме е настоящият момент. Това е всичко, което сме си обещали, няма нищо друго”