Кейти Пери: Плача, когато видя пръстите на краката си

Кейти Пери признава, че среща трудности с психичното си здраве вследствие на пандемията.

Кейти Пери признава, че среща трудности с психичното си здраве вследствие на пандемията.

Ексцентричните визии на Кейти Пери, виж в галерията по-долу:

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Кейти Пери разкри пола на бебето

„Понякога не знам кое е по-лошо: да се опитвам да избегна заразяването с вируса или да се предпазя от вълните на депресия, които идват с тези нови норми и ограничения“ – споделя в социалните си канали певицата.

Това не е първият път, когато Кейти говори откровено за състоянието си по време на бременността. Тя разказва за хормоналните си промени и проблеми, които се отразяват на настроението й. Признава, че често плаче.

„Плача, когато гледам пръстите на краката си или когато правя някои най-обикновени неща.“

Тя добавя, че самоизолацията и постоянният престой вкъщи влияят на психическото й здраве: „Мисля, че голяма част от състоянието ми се дължи на хормоналния дисбаланс, а и не съм свикнала да стоя с толкова много хора в ограничено пространство… А сега няма къде да отида, освен в колата. Затова често ходя там. Сега това е моето безопасно място.“

Според информация на близък на певицата става ясно, че Кейти е в изолация с годеника си и използват времето за активна подготовка за раждането на дъщеря им.

„Те са много щастливи и вече са започнали да обзавеждат детската стая. Искаха да организират бебешко парти, но решиха, че ще бъде по-безопасно да го направят, след като съкровището вече се роди“ – казва той.