Кейти Пери обвинена, че е развратница

Още една звезда попадна в центъра на сексуалните скандали.

Още една звезда попадна в центъра на сексуалните скандали. 34-годишната Кейти Пери бе обвинена от модела Джош Клос в непристойно поведение към него.

Ексцентричните визии на Кейти Пери виж в галерията долу:

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Ето за какво още не иска разрешение Кейти Пери

Джош Клос участва във видеоклипа на Кейти към песента „Teenage Dream” и по негови думи инцидентът се е случил през 2012 г. на рождения ден на техен общ приятел.

„Приятелят ми просто умираше да я срещне. Поканих я като подарък за рождения му ден. Когато видях Кейти се прегърнахме и в момента, в който се обърнах да я запозная с приятеля ми, тя ми дръпна панталоните, заедно с бельото, за да покаже пенисът ми на всички присъстващи. Представете си колко неловко се почувствах!

Реших сега да разкажа това, за да кажа, че жените които имат власт са също толкова отвратителни, колкото и мъжете. Отне ми доста време, за да призная пред себе си, че някой се отнесе с мен толкова жестоко. Сега вече бих говорил за това толкова, колкото е необходимо, но мнозина биха си помислили, че правя това в своя полза. Но аз не преследвам егоистични цели!“ - написа Джош в профила си в Instagram.

Клос добави, че не му е позволено да говори публично за Кейти и за инцидента, докато работят заедно, а през това време нейните представители редактират интервютата, които той дава.

Самата певица все още не е коментирала обвиненията срещу нея, но бившият й стилист се застъпи за нея.

„Няма да ви позволя да се нахвърляте срещу моята приятелка! Това са пълни глупости! Кейти никога не би направила това. Всички знаем колко беше обсебен от нея още в първия ден на снимките на видеоклипа. Планира въображаемото си бъдеще с нея. Не е нормално да разказваш неща, които не са се случили. Това граничи с клевета! Съсредоточи се върху живота и дъщеря си и продължавай напред. Ще се моля за теб!“ - написа той.

Кейти Пери и нейният щур маникюр виж в галерията долу:

Галерия: Кейти Пери и нейният щур маникюр

Виж всички снимки

►►► Виж по какво Кейти Пери задмина Бионсе 

Другата новост около звездата е поставянето на края на многогодишната вражда между Кейти Пери и Тейлър Суифт. Томахавката между двете звезди бе заровена като Пери покани Суифт на предстоящата си сватба с Орландо Блум.

Дългогодишната вражда между Кейти Пери и Тейлър Суифт започна преди много, много години.

Най-забавните сватбени снимки виж в галерията долу:

Галерия: Най-забавните идеи за сватбени снимки

Виж всички снимки

►►► Припомни си причината за тази вражда

Но вече конфликтът е напълно забравен. Според новините от западните медии Пери дори е поканила Суифт на сватбата си с Орландо Блум.

„Кейти и Тейлър не само сключиха мир, а станаха близки приятелки. Кейти искрено се надява, че Тейлър ще присъства на сватбата й с годеника си Джо Алвин.“ - споделиха запознати източници.

Дали Суифт е приела поканата за сватбата на новата си приятелка не е ясно все още, но ако съдим по това как двете се държат напоследък – те изглеждат доста близки. А според източниците, сватбата ще се състои в рамките на тази година.