Кейти Пери обясни защо Орландо Блум се съблече гол

„Бяхме обградени от нудисти“, обясни Кейти поведението на Орландо.

„Бяхме обградени от нудисти“, обясни Кейти поведението на Орландо.

Ексцентричните визии на Кейти Пери - виж ги в галерията долу

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

35-годишната Кейти Пери направи изявление по повод странното поведение на 43-годишния си партньор Орландо Блум. Тя каза, че той е имал основателна причина да се съблече гол пред хората.

Орландо шокира обществеността преди четири години, тогава папараци го снимаха чисто гол. Актьорът караше Sup board с Кейти, наслаждаваше се на слънцето и демонстрираше прелестите си.

Но защо го направи тогава Блум, стана ясно едва сега. По думите на Пери, любимият й просто се е опитвал да се впише в местната култура. Оказва се, че там, където са почивали, повечето от хората са били нудисти.

„Разбирате ли, това е Европа, Италия. И ако трябва да съм откровена, за седмицата, която бяхме там, не видяхме много облечени хора. Орландо искаше да се впише в обстановката и затова се съблече“, поясни певицата.

Тя не скри, че той я е карал и тя да направи тази смела крачка, но при нея е проработил звездният инстинкт. Поп дивата имала едно наум, че може да ги дебнат папараци.

„Никога нямаше да го оставя да се изложи. Ако знаех, че ни снимат, то щях да му кажа. Но на подсъзнателно ниво, винаги си мисля, че вероятността да ни „изловят“ голяма. При това в отношенията ни аз съм по-прагматичната“, съобщи Пери в онлайн ефира на The Howard Stern Show.

Кейти и Орландо очакват дете. За певицата то ще е първо, а актьорът вече има син от брака си с Миранда Кер. Певицата събра слънчеви лъчи на плажа в Малибу. Бременната Пери показа коремче в ярък бански и не скри какво е теглото й в момента.